• HORIZONTALNO PODBUSIVANJE DO fi 1000 mm
HORIZONTALNO PODBUSIVANJE DO fi 1000 mm9

Horizontalno podbušivanje!

Radovi navođenog horizontalnog podbušivanja su još uvek novina na našim prostorima i po našem skromnom mišljenju nisu iskorišćeni u pravoj meri. Primena ove tehnologije i njen značaj se možda najbolje sagledava u gradovima gde je od izuzetnog značaja da putevi i trotoari ostanu ne oštećeni, kako bi se normalno odvijao saobraćaj, izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju i izbegli radovi iskopa a samim tim i zatvaranje tih ulica.

Radovi navođenog horizontalnog podbušivanja se nameću kao logično rešenje i preporučuju se kako u gradskim sredinama tako i u uslovima gde je radove iskopa nemoguće obaviti, kao što je podbušivanje ispod rečnog korita, železničkih saobraćajnica, postojećih objekata itd. Karakteriše ih velika brzina izvođenja radova što se pozitivno odražava i na smanjenje troškova izvoðenja istih kao i velika preciznost pri ugradnji.

description El.uređaj SUBSITE R80

za navođenje bušenja sa dodatnom opremom za otkrivanje podzemnih instalacija (visokog i niskog napona). Koristi se za navođenje burgije do dubine od 6 metara sa preciznošću ± 10cm.

description Navođena hidraulična mašina (top)

za podbušivanje sa agregatom. Koristi se za implementaciju (ugradnju) kako zaštitnih polietilenskih, polivinilski, čeličnih tako i drugih elemenata za potrebe infrastrukture(energetski kablovi, telefonski kablovi, vodovod i kanalizacija, gasne cevi i dr.) preseka od fi40mm - do fi800mm na dubini do 6 metara.


     
Designed by ©TaKi studio 2015